Schrijf eens een gedicht

Heb jij een collega die binnenkort afscheid gaat nemen en zoek je nog een origineel cadeau? Vind je het lastig om iets origineels te bedenken? Schrijf dan een gedicht afscheid collega nieuwe baan.

Een gedicht is origineel

Gedicht afscheid collega nieuwe baanEen gedicht afscheid collega nieuwe baan is origineel en een leuke herinnering voor later. Je kunt een gedicht maken over dingen die jullie samen als collega’s hebben meegemaakt op het werk of over bijvoorbeeld hobby’s en liefhebberijen.

Je kunt een gedicht afscheid collega nieuwe baan natuurlijk met heel veel humor schrijven, maar je kunt ook een serieuze ondertoon aanhouden. Natuurlijk is een gedicht afscheid collega nieuwe baan best persoonlijk en je moet ervoor zorgen dat hij of zij zich er niet ongemakkelijk bij gaat voelen.

Een mooie kaart

Waarop schrijf je een gedicht afscheid collega nieuwe baan krijgt? Koop een bijzondere kaart en schrijf of typ het gedicht in deze kaart.

Uiteraard kun je ook samen met andere collega’s een bijpassend cadeau kopen en daar het gedicht bijsluiten. Wat is er nu leuker dan een persoonlijk gedicht te ontvangen? Een gedicht dat je jaren later nog doet herinneren aan een mooie tijd.