Een origineel afscheid voor je collega

Wil jij een gedicht schrijven voor het afscheid van een collega met humor? Dan is het belangrijk om te weten wat de specifieke kenmerken zijn van je collega. Alleen op die manier kun je een gedicht schrijven voor het afscheid van een collega met humor.

Typische kenmerken van je collega

Het leukste is om een gedicht voor het afscheid van een collega met humor te schrijven over dingen die je samen met hem of haar beleefd hebt op de werkvloer. Misschien werkte je jarenlang op dezelfde afdeling en kun je een aantal gekke voorvallen verwerken in je gedicht voor het afscheid van een collega met humor.

Gedicht afscheid collega humor

Voorbeeld

Een leuk voorbeeld van een gedicht voor het afscheid van een collega met humor is bijvoorbeeld: ‘Piet, we zullen je missen bij het invullen van de voetbalpoule; nu heb jij een heel ander doel!’

Natuurlijk houd je bij het schrijven van een gedicht voor het afscheid van een collega met humor altijd rekening met de persoon in kwestie. Sommige collega’s vinden het juist niet prettig in de belangstelling te staan.

Tips

In plaats van een gedicht voor het afscheid van een collega met humor is het ook leuk om een waardevolle tekst te schrijven in bijvoorbeeld een mooi boek of op een bijzondere kaart. Leuke en grappige ideetjes kan je zeker op deze website opdoen!